GPS-Spel Aalst, rond Eerste Wereldoorlog: AalstSlag AalstSlag is een spannend GPS-spel in de binnenstad van Aalst. Stap mee in de voetsporen van het verzet tijdens Wereldoorlog I en neem het op tegen 'de Duitschers'... en tegen andere teams. Het doel: zoveel mogelijk medailles binnen halen. Daartoe zul je verzetsopdrachten moeten uitvoeren op 14 locaties die van cruciaal belang waren tijdens Wereldoorlog I. Je krijgt zo een treffend beeld van het leven in het algemeen en van de oorlogsomstandigheden in het bijzonder, gedurende die donkere periode. Het GPS-stadsspel werd ontwikkeld in samenwerking met de Erfgoedcel Aalst en de Stad Aalst.
Aalstslag kan zowel individueel als in groep gespeeld worden (minimum leeftijd 12 jaar) in het stadscentrum van Aalst, en met teams van maximum 5 personen. Af te leggen afstand: maximum 6 kilometer, speltijd ca. 3 uur. Om het spel te spelen is het noodzakelijk om minstens één gsm in het team te hebben waarmee +- 20 berichten kunnen verstuurd worden. Voor de rest ontvangt elk teamlid een spelboekje, en elk team een GPS met spelmateriaal.MEER INFO / DOE-HET-ZELF PAKKET: www.aalstslag.be

PRIJZEN VOOR GEORGANISEERD SPEL MET PROFESSIONELE SPELLEIDING (excl. BTW en eventuele catering)
*  tot 20 deelnemers: 500 euro
* meer dan 20 deelnemers tot 50 deelnemers: 500 euro 1-20 deelnemers; + 20 euro per persoon vanaf deelnemer 21
* meer dan 50 deelnemers tot 100 deelnemers: 1000 euro 1-50 deelnemers; + 15 euro per persoon vanaf deelnemer 101
Alle inlichtingen: info@stadsspel.be

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie