Een GPS-Spel in Mysterieus BelgiëMet een professionele ploeg scenaristen, performers en vormgevers - reeds actief in teambuilding sinds 2005 - organiseert www.gps-spel.be diverse ludieke, originele en spannende GPS-spelen in heel Mysterieus België.  De 13 Werken van Lange Wapper in Antwerpen, een schattenjacht in Orval, een moordspel in de stad van uw keuze... u kunt het zo gek niet bedenken of het wordt voor u georganiseerd met professionele performers, of u kunt het zelf organiseren met een handig doe-het-zelf pakket en een eigen spelleiding.

Een greep uit ons aanbod:
Uiteraard dienen de Rechtvaardige Rechters ook opgespoord te worden in Gent; sinds 1934 zijn ze spoorloos verdwenen uit de Sint-Baafs kathedraal, maar wij zijn ervan overtuigd dat uw detective team ze wel terugvindt!


Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie