Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!
7.5.14

Stadsspel/fotozoektocht in Vielsalm: De Driehoek van de Macralle

catering Vielsalm stadsspel citygame
Start bij een drankje in het hartje van Vielsalm.
Ongetwijfeld heb je al gehoord van de Bermuda Driehoek, maar in de streek van Vielsalm bevindt zich een gelijkaardige Driehoek van de Macralle. Hier doen zich allerlei paranormale fenomenen voor, te wijten aan de activiteiten van de beruchte heks, of Macralle, Gustine Maka.
Macralle Vielsalm
We volgen het spoor van de plaatselijke heks of “macralle”… want Vielsalm moet gedemacralliseerd worden!
Als tovenares heeft Gustine Maka de zwarte magie bestudeerd, en zo slaagt ze er na haar dood nog regelmatig in de streek te betoveren of te “macralliseren”.
Gustine Maka, Macralle
Gustine Maka, macralle van de Duivelse Driehoek in Vielsalm…
Is het weer zo ver, dan kun je de vloek alleen opheffen door de Macralle Formule uit te spreken, waarmee zij haar toverkunsten “ondertekent”. Neem jij met jouw paranormaal team de uitdaging aan en slaag je erin Vielsalm nog eens te demacralliseren?
Fotozoektocht of GPS-Spel Vielsalm
Maar let op… want misschien word jij zelf wel gemacralliseerd!
Stadsspel in de vorm van een fotozoektocht, uitstekend geschikt voor teambuilding activiteiten. Zowel beschikbaar in een Nederlandse als Franse versie (en het kan ook in het Engels).
Stadsspel Vielsalm, kan zowel in het Frans, Nederlands als het Engels
Voilà, het is al zover…
toverdrankje
Gelukkig raken de teamleden bij de apotheose van het gebeuren weer snel gedemacralliseerd, met een toverdrankje…

Prijzen vanaf 500 euro. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan: info@teambuildings.eu

Geen opmerkingen: