Quiz Mysterieus België


Ideaal voor uw feesten met familie of personeel, teambuilding event, en bij slecht weer, als het niet zo'n goed idee is een city game te gaan spelen, live, in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven, Mechelen, Mons, Orval,... Dan doet u toch een Mysterieus België Stadsspel "indoor", met tal van ludieke raadsels om te ontraadselen, codes om te breken en vooral ook met een test van uw kennis over de steden van België en hun mysteries...

Deze "kwis 't het" Quiz Mysterieus België werd ontworpen door Patrick Bernauw, met foto's van embee!

Vraag hier vrijblijvend een offerte voor een teambuilding quiz, geheel voor u georganiseerd, met professionele quiz master.

Of organiseer het zelf:De Quiz Mysterieus België speel je tegen jezelf, met individuele spelers of met teams van 2, 3, maximum 4 spelers, en in 3 of meer rondes. Na iedere ronde mag elke speler of ieder team een tip vragen aan de spelleider of Quiz Master. Elk goed antwoord verdient 1 punt. Benodigdheden: dit Quiz Boek voor iedere speler of ieder team en een PDF met de Oplossingen, voor de spelleider/Quiz Master.

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie