Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!
8.11.10

De Engel van Mons, nu ook een ebook!


De Engel van Mons

Omdat ebooks de Toekomst schijnen te zijn, ben ik lid geworden van een digitaal platform – Smashwords – waarop zowel uitgevers als auteurs hun ebooks kunnen omzetten in de belangrijkste gangbare formaten, en wat meer is: ze ook kunnen verkopen via de online boekhandels. Voor schrijvers die opnieuw over de rechten kunnen beschikken van hun oud werk, lijkt mij dit een bijzonder interessant gegeven.
Smashwords is een Amerikaanse site en ook voornamelijk gericht op de Amerikaanse markt, waar het ebook aan een onstuitbare opmars bezig lijkt. Maar het platform werkt ook voor een kleine Vlaming… Enfin, ik ben er in ieder geval in geslaagd een aantal oudere boeken om te zetten en via Smashwords aan te bieden in epub-formaat, voor de Kindle en Sony Reader, enzovoort… Nu alleen nog een eerste verkoop realiseren, zeker?

Ebook Description “De Engel van Mons”

Welk verband bestaat er tussen een mysterieus meisje en een krantenartikel van de schrijver Arthur Machen, over de Engelen van Mons? Dit magische schimmenleger zou in 1914 gevochten hebben aan de zijde van de Engelsen... "Ik heb ze verzonnen," beweert Machen. - "Wij hebben ze met onze eigen ogen gezien," zeggen de veteranen van Mons.

Ebook By Patrick Bernauw
Published: Nov. 07, 2010
Category: Fiction » Mystery & Detective » Historical
Words: 37833 (approximate)
Language: Dutch

Available Ebook reading formats:
 Online Reading (HTML)
View
Online Reading (JavaScript)
View
Kindle (.mobi)
Download
Epub (open industry format, good for Stanza reader, others)
Download
PDF (good for highly formatted books, or for home printing)
Download
RTF (readable on most word processors)
Download
LRF (for Sony Reader)
Download
Palm Doc (PDB) (for Palm reading devices)
Download
Plain Text (download) (flexible, but lacks much formatting)
Download
Plain Text (view) (viewable as web page)
View
Smashwords - De Engel van Mons - A book by Patrick Bernauw

Geen opmerkingen: