Podcast Mysterieus België

Gentse Feesten Ojoo Citygame Apps



Van de Sint-Baafskathedraal waar zich het Vlaamse Monster van Loch Ness bevindt (de spoorloze Rechtvaardige Rechters) over het Duivelsteen (dat zijn naam niet gestolen heeft, maar eerlijk verdiend) naar de Onthoofdingsbrug bij het Gravensteen en het ooit zo gevaarlijke Patershol... Gent is vol van geheimen en raadsels: aan jou om ze op te lossen, alleen, in een klein gezelschap, met detective teams die het tegen elkaar opnemen, of met verteller van mysterieuze geschiedenissen Patrick Bernauw als live gids. De Gentse X-files, van 't Lam Gods gesleegen... Do you believe? 

Een uitstekend idee voor tijdens de Gentse Feesten? Je speelt dit stadsspel best met iPad of tablet, geen mobiel internet of GPS nodig (volg de aanwijzingen van de gids) tenzij je een drietal Youtube video's wil bekijken. Start op het Sint-Baafsplein. Maar vanuit je luie zetel kun je dit spel ook spelen. Kostprijs per download: 9,99 €.

Wil je zo'n handige Ojoo Game App eerst eens gratis proberen? Download hier dan Mysterieus België!

Nog een Gentse Citygame App: De Gentse Graal (Download hier gratis!)


Het middeleeuwse Gent gaat gebukt onder de tirannie van de vorsten. De burgers kwijnen weg en alle macht zit bij de rijken. Enkel de Gentse Graal kan nu de bevolking nog redden. De Graal is een mystieke akte. Zij zou de kracht hebben om de burgers terug hun vrijheid te geven. De Gentse Graal is echter verdwenen en niemand heeft ze ooit nog terug gezien. De arme burgers zien hun toekomst met de noorderzon verdwijnen, want de legende van de Gentse Graal lijkt een goed verzonnen fabeltje. Jij bent hun laatste hoop! Ontrafel het mysterie van de Gentse Graal en bevrijd het volk van de onderdrukking!

The Legend is een vijfdelige spelreeks over heel Vlaanderen waarbij OJOO je op sleeptouw neemt in een duistere geschiedenis van fabels, fantasieën en fictie. Kan jij alle elementen opsporen? Word jij The Legend? Dan win jij een mooie prijs!




Reacties

Muzikaal Moordspel Podcast in Mysterieus België

Luisterboeken Podcast

Populaire posts van deze blog

Over een DNA onderzoek op het bloed van koning Albert I in Marche-les-Dames... en wat het (niet) verklaart

Antwerpen: Brabo en Antigoon

Ligneuville: Monsieur et Madame Hawarden

Sint-Pieters Rode: Het Spookkasteel van Horst

De mysterieuze dood van Prins Boudewijn van België in 1891

Stad X - Stadsspel, Fotozoektocht, Quiz

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

Urban Legends in Mysterieus België

Mechelen: De Geschiedenis van Opsinjoorke

05. De moord op koning Albert