Gentse Feesten Ojoo Citygame AppsVan de Sint-Baafskathedraal waar zich het Vlaamse Monster van Loch Ness bevindt (de spoorloze Rechtvaardige Rechters) over het Duivelsteen (dat zijn naam niet gestolen heeft, maar eerlijk verdiend) naar de Onthoofdingsbrug bij het Gravensteen en het ooit zo gevaarlijke Patershol... Gent is vol van geheimen en raadsels: aan jou om ze op te lossen, alleen, in een klein gezelschap, met detective teams die het tegen elkaar opnemen, of met verteller van mysterieuze geschiedenissen Patrick Bernauw als live gids. De Gentse X-files, van 't Lam Gods gesleegen... Do you believe? 

Een uitstekend idee voor tijdens de Gentse Feesten? Je speelt dit stadsspel best met iPad of tablet, geen mobiel internet of GPS nodig (volg de aanwijzingen van de gids) tenzij je een drietal Youtube video's wil bekijken. Start op het Sint-Baafsplein. Maar vanuit je luie zetel kun je dit spel ook spelen. Kostprijs per download: 9,99 €.

Wil je zo'n handige Ojoo Game App eerst eens gratis proberen? Download hier dan Mysterieus België!

Nog een Gentse Citygame App: De Gentse Graal (Download hier gratis!)


Het middeleeuwse Gent gaat gebukt onder de tirannie van de vorsten. De burgers kwijnen weg en alle macht zit bij de rijken. Enkel de Gentse Graal kan nu de bevolking nog redden. De Graal is een mystieke akte. Zij zou de kracht hebben om de burgers terug hun vrijheid te geven. De Gentse Graal is echter verdwenen en niemand heeft ze ooit nog terug gezien. De arme burgers zien hun toekomst met de noorderzon verdwijnen, want de legende van de Gentse Graal lijkt een goed verzonnen fabeltje. Jij bent hun laatste hoop! Ontrafel het mysterie van de Gentse Graal en bevrijd het volk van de onderdrukking!

The Legend is een vijfdelige spelreeks over heel Vlaanderen waarbij OJOO je op sleeptouw neemt in een duistere geschiedenis van fabels, fantasieën en fictie. Kan jij alle elementen opsporen? Word jij The Legend? Dan win jij een mooie prijs!
Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie