FotoZoektocht of Schattenjacht...
in Antwerpen of Brussel... of de stad van uw keuze!

Brussel: De Steen der Wijzen / La Pierre des Sages

In Aalst gaan wij op zoek naar De Schat van Jan De Lichte, in Maaseik of een andere stad in Limburg naar het Goud van de Bokkenrijders, in Brugge naar het Heilig Bloed, in Gent naar de Rechtvaardige Rechters, in Orval naar het Fortuin van de Bourbons. In Leuven gaan we op stap met kwelgeest Quasiloco, in Mons met de Engelen van Mons, in Mechelen volgen we het spoor van Opsinjoor... En zo passen we ook voor de stad van uw keuze het verhaal en het concept aan!

PRAKTISCH: Het spel wordt telkens gebracht met 1 spelleider, duurt ca. 3 uur, en speelt zich telkens af in het centrum van de stad in kwestie. Het spel kan ook door zeer grote groepen (bv. 200 deelnemers) gespeeld worden, die dan bijvoorbeeld vertrekken in het Centraal Station van Antwerpen of Brussel en eindigen op de Grote Markt.

CATERING: Eventueel wordt in het spel catering geïntegreerd in één of meer cafés, of organiseren wij een lunch bij de start of een diner bij het einde van het spel.

KOSTPRIJS VOOR MINDER DAN 30 DEELNEMERS:

* Aalst, Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Leuven, Mechelen, Mons: vanaf 500 euro

* Maaseik, Houffalize, Luxemburg, Oostende, Orval : vanaf 750 euro

* Een stad van uw keuze in België: vanaf 1000 euro
Alle info: http://www.stadsspel.be/
Met doe-het-zelf pakket: www.stadsspel.org


Antwerpen: De 13 Werken van Lange Wapper

VERHAAL: Een dief die vooral tijdens de jaren twintig van de vorige eeuw actief was, liet zich inspireren door de legendarische Antwerpse kwelgeest Lange Wapper. Hij stal van de rijken en gaf aan de armen... en liet een groot deel van zijn nooit teruggevonden buit na "aan wie het verdient". Hij heeft deze "schat" verstopt, ergens in Antwerpen... en wie de raadsels weet te ontraadselen, de codes te kraken en erin slaagt de andere opdrachten - ook van ludieke aard - uit te voeren, zal de schat vinden.

CONCEPT: Schattenjacht / Fotozoektocht. Verschillende teams dienen allerlei uiteenlopende opdrachten tot een goed einde te brengen. Het wordt een race tegen de tijd, want welk team slaagt er als eerste in De Schat van Lange Wapper terug te vinden?

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie