Een nieuwe site...


waar je geld kunt verdienen met het publiceren van je teksten, audio, video en slideshows!

Het afgelopen half jaar ben ik vrij intensief bezig geweest met uit te vissen of je ook in het Nederlands een bestaan kunt opbouwen als "online schrijver". Recent heb ik nu een gloednieuwe site ontdekt - Bukisa -, die veruit het makkelijkste is in het gebruik, ook bijdragen in het Nederlands toestaat, heel goed scoort als je je onderwerpen googelt... en daarbij nog eens redelijk betaalt ook! Je kunt zowel tekst als slideshows, audio en video publiceren, en je moet voor de rest alleen over een PayPal account beschikken (voor de betalingen). Een techneut hoef je niet te wezen (zelfs ik kan het!).
Bukisa maakt het je mogelijk niet alleen je "regulier" werk te promoten via het web, maar er nog een aardige cent aan Zelf ben ik alvast gestart met een reeks gewijd aan de Legenden van de Lage Landen: klassieke en moderne sagen, mythen en legenden, raadsels en sterke verhalen uit Vlaanderen en Nederland).

"Goesting" om zelf iets te starten op Bukisa? Neem hier een vliegende start!

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie