Nieuw Creatief Teambuilding GPS-Spel: Utopia in Aalst


De (E)Utopia Podcast organiseert voor je basis -of secundaire school, vereniging, organisatie, bedrijf, vriendengroep, familie, enz... een creatief teambuilding GPS-spel op maat, in Aalst.
Thema's: Dirk Martens die 500 jaar geleden het boek Utopia drukte, van Thomas More (1516-2016). Accenten: creativiteit, teambuilding.


Slaag jij er met jouw team in via de GPS de weg naar Eutopia te vinden, in de magisch-realistische vierde dimensie van de stad Aalst? Wil je wel eens wat geheimtaal te ontcijferen? Via zogenaamde 'blackout channelings' in contact treden met een grote feest als Thomas More? De boekdrukkunst beoefenen, bijgestaan door niemand minder dan Dirk Martens? En maak jij dan met jouw exploten een aflevering van de (E)Utopia Podcast?

Wij organiseren voor jou een creatief-artistiek teambuilding stadsspel op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@teambuildings.eu

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie