Marche-les-Dames: Portaal naar een Vierde Dimensie?


"Ik heb mij enkele dagen toegelegd op het afspeuren van Marche-les-Dames met Google Earth," schrijft Gina Heitzer, bij wijze van vervolg op een eerder artikel over De Ufo boven de Rots van Albert I. "Ik ben er nu eenmaal van overtuigd dat daar opmerkelijke beelden te vinden zijn. Andermaal heb ik dan ook vreemde ontdekkingen gedaan..."
Zo viel het haar op dat in het luchtruim aan de overkant van de Rocher du Roi Albert, net boven de Rue du Chafour, een driehoekig voorwerp te zien is. "Ofwel is dit een tweede Ufo, ofwel spreken we over dezelfde Ufo... maar dan in zijn aanvliegroute naar het wormhole toe."
"Het viel mij ook op dat boven het hele rotsplateau een toch wel mystieke atmosfeer kan worden waargenomen, overeenstemmend met een foto genomen door NASA, van een wormhole."


"Op de  afbeelding kunt u duidelijk de roterende vorm zien van de vortex en de kern die opgloeit. De kern van de vortex geeft men ook soms de benaming 'de keel' - of 'de sluis'  tussen twee pilaren (zieDe Ufo boven de Rots van Albert I)."


"Spreekt de pentekening van Koning Albert I ook niet tot de verbeelding? Wie goed kijkt, ziet een kern van licht tussen twee rotspilaren... Wilde de tekenaar hier een zonsondergang mee aangeven, of zit er een andere, verborgen betekenis achter? Moeten we deze tekening niet interpreteren als de kern van de vortex?"

Albert I, staande in "de keel" van de vortex... Onwillekeurig denkt Gina Heitzer hierbij ook aan de uitspraak van Plato, als zou Atlantis zich bevinden tussen de twee zuilen - of pilaren - van Hercules, omgeven door concentrische cirkels. "Was Atlantis dan te bereiken door het centrum van een wormhole? Het doet mij denken aan het symbool van de vrijmetselaars, de twee pilaren met daartussen de trap naar de hemel, of naar een andere dimensie."
Wat Gina Heitzer ook opviel, op de website over Het Mysterie van Rennes-le-Château, is de gedetailleerde beschrijving van de Pièta van Rennes-les-Bains. We kunnen de schilderijen waarvan sprake hier niet tonen, omdat er een copyright op rust. Gelieve dus een kijkje te nemen op de website.

"In de rechterknie van Jezus zou een hazenkop te herkennen zijn," schrijft Gina, "met de volgende vermelding: In Rennes-les-Bains nabij de stroom van L’Homme Mort (= de Dode Man)  dat zich uitgestrekt richting plateau, daar bevindt zich de HAAS. 'Lièvre' betekent letterlijk 'haas', maar laat zich in deze uitdrukking beter vertalen als 'de knoop'. Of: het zoeken naar punt X op een schatkaart. Met Homme Mort wordt dan natuurlijk Christus bedoeld, op de Pièta... en een geografische locatie die zich op twee kilometer ten zuidwesten van Rennes-les-Bains bevindt."

Wat Gina Heitzer ook merkwaardig vindt aan dit schilderij, is het verborgen hoofd in de rots net boven de Heilige Maagd Maria, en de rots rechts naast haar. Ze tonen "details die ook terug te vinden zijn in het Mysterie van Marche-les-Dames." 
Maar bovenal herinnert de 'haas' of de 'knoop' - het centrum van een wormhole, het zwarte gat - natuurlijk aan het 'rabbit hole' of 'konijnenhol'. "Zou Lewis Carroll, de schrijver van Alice in Wonderland, deze geheimen gekend hebben? Sommigen denken van wel, zoals uit dit artikel mag blijken."

Voor Gina Heitzer bevinden zich boven de rotsen van Marche-les-Dames en het rotsgebied van Rennes-les-Bains in Frankrijk knooppunten van sterke leylijnen, met wormholes. "Deze 'portals' zijn evenzovele doorgangen naar andere dimensies in ons heelal, waar andere en voor ons onbekende wezens en beschavingen leven. Zij gebruiken de 'portals' als snelwegen. Het verklaart alvast de talloze waarnemingen van Ufo's boven deze gebieden."
"Zou dit het antwoord zijn geweest op de vraag wat Albert I zocht op de rotsen van Marche-les-Dames? We koesteren een dogmatisch beeld van 'GOD', door het katholieke geloof of de Kerk door de eeuwen heen aan ons opgelegd. Het is in ons onderbewustzijn vastgeroest als het beeld van een op een troon gezeten God die ons zal beoordelen na onze fysieke dood. Die zal beslissen of we in het hellevuur gegooid worden of doorgelaten naar de hemelpoort. Hoevele mensen leven niet met dit angstbeeld, waardoor we vast komen te zitten op een lager niveau, niet kunnen doorstoten naar dat hogere niveau waar we wormhole reizigers kunnen worden."

We zouden dit oude godsbeeld ook kunnen vervangen door een nieuw, waarbij: 

                    G    =    GATEWAY
                    O    =   ( to ) OTHER
                    D    =    DIMENSIONS

"Wordt het dan niet duidelijk wat de houthakkers van Marche-les-Dames bedoelden met De Weg naar de Goede Goed of La Voie Royale? Bedoelden ze daar niet veeleer De Weg naar Andere Dimensies mee?"

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie