Podcast Mysterieus België

Stadsspel-fotozoektocht Vielsalm: De Driehoek van de Macralles / Le Triangle des Macralles


Ongetwijfeld heb je al gehoord van de Bermuda Driehoek, maar in de streek van Vielsalm bevindt zich een gelijkaardige Driehoek van de Macralle. Hier doen zich allerlei paranormale fenomenen voor, te wijten aan de activiteiten van de beruchte heks, of macralle, Gustine Maka. Als tovenares had zij de zwarte magie bestudeerd, en zo slaagt ze er zelfs na haar dood nog regelmatig in de streek te betoveren of te ‘macralliseren. Is het weer zo ver, dan kun je de vloek alleen opheffen door de Macralle Formule uit te spreken, waarmee zij haar toverkunsten ‘ondertekent’... Slaag jij erin, al of niet met je paranormaal team, Vielsalm nog eens te demacralliseren?

Deze fotozoektocht is geschikt voor paranormaal onderzoekers van 8 tot 88 jaar (al zullen 7 tot 77-jarigen of 9 tot 99-jarigen er ook plezier aan beleven). Het enige dat je nodig hebt, is een fotoboekje, en de oplossingen (onder gesloten omslag). Organiseer je de fotozoektocht als een spel, waarin verschillende spelers of teams het tegen elkaar opnemen, dan heeft iedere speler of ieder team een fotoboekje nodig.

Alle info & bestellingen van het doe-het-zelf pakket:
Bêche 7b, 6690 Vielsalm
080/68.56.47




De fotoboeken zijn beschikbaar op diverse plaatsen in Vielsalm - o.a. in het Maison du Tourisme, Avenue de la Salm, 50 - Vielsalm / www.vielsalm-gouvy.be - open van maandag tot vrijdag van 10 tot 17 uur, en tijdens het weekend van 10.30 tot 16 uur.
 
De fotozoektocht werd ontwikkeld en gerealiseerd in samenwerking met de gite La Tanière: www.gitelataniere.be

Beluister hier gratis de Macralle Soundscapes & Verhalen die horen bij een ander spel in Vielsalm: Mysteries van de Macralle. (Het spel in ebook-formaat kan gedurende de hele maand juli 2013 ter gelegenheid van de lancering hier gedownload worden met 50% korting!).

Reacties

Muzikaal Moordspel Podcast in Mysterieus België

Luisterboeken Podcast

Populaire posts van deze blog

Over een DNA onderzoek op het bloed van koning Albert I in Marche-les-Dames... en wat het (niet) verklaart

Ligneuville: Monsieur et Madame Hawarden

Antwerpen: Brabo en Antigoon

Sint-Pieters Rode: Het Spookkasteel van Horst

De mysterieuze dood van Prins Boudewijn van België in 1891

Stad X - Stadsspel, Fotozoektocht, Quiz

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

Mechelen: De Geschiedenis van Opsinjoorke

Urban Legends in Mysterieus België

05. De moord op koning Albert