Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!
10.7.13

Stadsspel-fotozoektocht Vielsalm: De Driehoek van de Macralles / Le Triangle des Macralles


Ongetwijfeld heb je al gehoord van de Bermuda Driehoek, maar in de streek van Vielsalm bevindt zich een gelijkaardige Driehoek van de Macralle. Hier doen zich allerlei paranormale fenomenen voor, te wijten aan de activiteiten van de beruchte heks, of macralle, Gustine Maka. Als tovenares had zij de zwarte magie bestudeerd, en zo slaagt ze er zelfs na haar dood nog regelmatig in de streek te betoveren of te ‘macralliseren. Is het weer zo ver, dan kun je de vloek alleen opheffen door de Macralle Formule uit te spreken, waarmee zij haar toverkunsten ‘ondertekent’... Slaag jij erin, al of niet met je paranormaal team, Vielsalm nog eens te demacralliseren?

Deze fotozoektocht is geschikt voor paranormaal onderzoekers van 8 tot 88 jaar (al zullen 7 tot 77-jarigen of 9 tot 99-jarigen er ook plezier aan beleven). Het enige dat je nodig hebt, is een fotoboekje, en de oplossingen (onder gesloten omslag). Organiseer je de fotozoektocht als een spel, waarin verschillende spelers of teams het tegen elkaar opnemen, dan heeft iedere speler of ieder team een fotoboekje nodig.

Alle info & bestellingen van het doe-het-zelf pakket:
Bêche 7b, 6690 Vielsalm
080/68.56.47
De fotoboeken zijn beschikbaar op diverse plaatsen in Vielsalm - o.a. in het Maison du Tourisme, Avenue de la Salm, 50 - Vielsalm / www.vielsalm-gouvy.be - open van maandag tot vrijdag van 10 tot 17 uur, en tijdens het weekend van 10.30 tot 16 uur.
 
De fotozoektocht werd ontwikkeld en gerealiseerd in samenwerking met de gite La Tanière: www.gitelataniere.be

Beluister hier gratis de Macralle Soundscapes & Verhalen die horen bij een ander spel in Vielsalm: Mysteries van de Macralle. (Het spel in ebook-formaat kan gedurende de hele maand juli 2013 ter gelegenheid van de lancering hier gedownload worden met 50% korting!).

Geen opmerkingen: