Podcast Mysterieus België

Astrid Park tijdens Gentse Feesten gedevampiriseerd!


Zoals tot dusver bij een aantal ingewijden bekend was, huist er een nest vampieren in het Astridpark, die niet alleen je bloed maar ook alle energie uit je wegzuigen, waardoor "positief denken" letterlijk onmogelijk wordt. Dit werd op onze nationale feestdag, waarop wij getuige waren van én een troonsafstand én een troonsbestijging, aanschouwelijk duidelijk gemaakt toen het beeld van wijlen koningin Astrid om onverklaarbare redenen haar afkeuring liet blijken. Het behoort inderdaad tot de in 2013 veelvuldig optredende paranormale fenomenen in de zogenaamde Duivelse Driehoek van Gent, dat beelden daar op tijd en stond tot leven komen, en bijvoorbeeld een oog- of mondhoek in een duivelse driehoek trekken. Gelukkig kunnen we tijdens de Gentse Feesten rekenen op verscheidene teams van onversaagde "devampirisatoren", die er zelfs op 21 juli in geslaagd zijn het beeld van koningin Astrid - de moeder van ons aller oude koning Albert, grootmoeder van onze nieuwe koning Filip-Philippe - weer in haar oorspronkelijke charmante staat te herstellen:




De devampirisatoren deden dat door middel van aloude bezweringen die hun nut reeds herhaaldelijk hebben bewezen, maar ook door rituelen van eigen makelij, zoals de familie Verstraelen. Zij gingen over tot een heuse devampiriserende kringloopdans:







Wie zich ook op het paranormale pad wil begeven, kan dat nog doen in het kader van een GPS-expeditie, een fotozoektocht of een Kinder FlashMob op 27 of 28 juli 2013:


  


Reacties

Muzikaal Moordspel Podcast in Mysterieus België

Luisterboeken Podcast

Populaire posts van deze blog

Over een DNA onderzoek op het bloed van koning Albert I in Marche-les-Dames... en wat het (niet) verklaart

Antwerpen: Brabo en Antigoon

Ligneuville: Monsieur et Madame Hawarden

Sint-Pieters Rode: Het Spookkasteel van Horst

De mysterieuze dood van Prins Boudewijn van België in 1891

Stad X - Stadsspel, Fotozoektocht, Quiz

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

Urban Legends in Mysterieus België

Mechelen: De Geschiedenis van Opsinjoorke

05. De moord op koning Albert