Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
4.5.13

WEEKENDTIP. Kosteloos Brussel in vijf originele hotspots - De Standaard


Een vrijblijvend gesprek met Manneken Pis of architecturale wandeling op de Grote Markt van Brussel kost u sowieso geen cent, maar de hoofdstad houdt ook minder voor de hand liggende activiteiten en hotspots achter de hand die lief zijn voor uw portemonnee. Wij zetten zes verrassende tips op een rij:

WEEKENDTIP. Kosteloos Brussel in vijf originele hotspots - De Standaard


Voel je meer voor een stadsspel in Brussel, 
door jou zelf te organiseren
of helemaal voor je georganiseerd?Welkom in Brussel, hoofdstad van alchemisten en vrijmetselaars. Welkom in mijn stad, waar de stenen spreken… in twee talen.

Alchemisten uit vroeger tijden zochten de Steen der Wijzen, die hen moest toelaten onedele metalen om te zetten in edele metalen, en waardoor ze ook “het vloeibaar goud” zouden vinden, het aqua vita, het Elixir van het Eeuwige Leven… Sinds de middeleeuwen hebben alchemisten en vrijmetselaars hun geheimen achtergelaten in de stenen van de stad.

Wil u de 7 Mysteries van de Steen der Wijzen ontsluieren en een ware “ingewijde” worden? Laat mij dan uw gids wezen op het pad van de geheime kennis. Weet echter dat het met succes beëindigen van het Magnum Opus of het Grote Werk alleen is weggelegd voor hem of haar die zich de moeite getroost de in steen geschreven geheimen te ontcijferen…
Verdeeld in een aantal teams bezoekt u met het fotoboek

De Steen der Wijzen

de mooiste plekjes van Brussel. U brengt onderweg denk- en doe opdrachten, ludieke en creatieve taken tot een goed einde. Dit teambuilding stadsspel, dat de vorm heeft van een schattenjacht of fotozoektocht, start in het Warandepark van Brussel en eindigt circa drie uur later in de buurt van de Grote Markt.

Bestel hier uw doe-het-zelf pakket, bestaande uit:
* 1 draaiboek voor de organisator, met oplossingen - 40 euro + 6% BTW
* 1 werkboekje per team (aanbevolen: 2-8 teamleden) - 5 euro + 6% BTW
* 1 exemplaar "De Steen der Wijzen" per deelnemer -  5 euro + 6% BTW
Indien meer dan 20 deelnemers:
draaiboek = 20 euro + 6% BTW en werkboekjes zijn gratis.
Indien meer dan 50 deelnemers: draaiboek en werkboekjes zijn gratis.

Wilt u dit spel spelen, geheel voor u georganiseerd,
met een professionele spelleiding,
neem dan een kijkje op:

Geen opmerkingen: