Doe-het-zelf Moordspel met Fotoboek in Orval en Montmédy: Het Fortuin van de Bourbons (Patrick Bernauw & Marc Borms)


Moordspel om zelf te organiseren, thuis, als moorddiner, of op locatie in Orval en Montmédy. Het enige dat je nodig hebt, is dit fotoboek per speler of per team van spelers. De spelleider dient de oplossingen achteraan het boek dan wel te "verzegelen" (pagina's aan elkaar plakken of nieten).
Maak je keuze & bestel hier:

Op een ochtend wordt een lijk gevonden in de ruïnes van de abdij van Orval. Het hoofd van Paul Schoeman ligt in een plas water en zijn nek wordt ontsierd door een helrode striem... Schoeman was de producent van een serie documentaires rond "Mysterieus België". En hij deed in Orval onderzoek naar de profetieën van Nostradamus die in feite een code bevatten om "het fortuin van de Bourbons" te vinden. Deze "oorlogskas" van Louis XVI en Marie Antoinette verdween spoorloos in de abdij gedurende de Franse Revolutie...

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie