Trailer De Spoken van Brugge
Birgit De Brucker maakte voor het Narafi een eindwerk op basis van ons stadsspel De Spoken van Brugge. Uit dat eindwerk konden we deze trailer samenstellen.

Op het onvolprezen Redux loopt een kleine documentaire (episode genoemd), waarvan ook deze trailer deel uitmaakt, en die alle info bevat over het stadsspel. Je kunt die hier bekijken.

Je kunt ook zelf een kanaal maken op Redux, of je favoriete Web-TV-kanalen bekijken in kabel-TV-kwaliteit. Een account aanmaken is gratis, en dat kan hier, op mijn Redux pagina,  waarna je onder meer "follower" kunt worden van de Historical Mysteries Redux  of van de Mysterieus België Redux!

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie