Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
2.6.12

Gerard Scharn: De hofnar vertelt... - Foto Quiz Mysterieus België
Vzw de Scriptomanen organiseert een wedstrijd voor het schrijven van het mooiste "Lofdicht voor de Yzeren Keizer". Dit Lofdicht dient geïntegreerd te kunnen worden in de productie De Bende van de Boonaparten, een schelms muziek- en verteltheater dat deel uitmaakt van het Gentse Feesten Festival "in de geest van Louis Paul Boon", BoonApartival.

De Nederlandse dichter Gerard Scharn schreef 13 Lofdichten voor de Yzeren Keizer en werd daarmee  door de Majesteitelijke Jury geselecteerd als Kandidaat Loflijkste Lofdichter van het Jaar 2012. Wij organiseren een kleine Mysterieus België Quiz rond de foto die wij hebben gebruikt ter illustratie van zijn lofdicht. Wie er als eerste in slaagt ons hier mee te delen in welke Belgische stad de foto werd genomen en wat de naam is van deze bekende figuur uit sagen en legenden, en wie er bovendien in slaagt een sappige anecdote te vertellen over dit personage, ontvangt 2 vrijkaarten voor een voorstelling van De Bende van de Boonaparten.


Geen opmerkingen: