Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
16.4.12

Nieuw stadsspel: Met Jan Zonder Vrees door AntwerpenVERHAAL: Gedurende WOII maakten een aantal dieven het de Duitse bezetter in Antwerpen behoorlijk lastig. Ze noemden zich “de Kwelgeesten van Antwerpen” en lieten zich voor hun daden – en schuilnamen – dan ook inspireren door legendarische figuren uit de Antwerpse folklore. Onder aanvoering van “Jan Zonder Vrees” pleegden ze overvallen op Duitse geldtransporten, of ze roofden de kunstwerken die eerder al door de bezetter waren gestolen. Een deel van hun buit hebben ze na de oorlog bij testament nagelaten “aan wie het verdient”… 

CONCEPT: Het stadsspel start aan het Centraal Station op het tijdstip van uw keuze en eindigt drie uur later in de buurt van de Grote Markt. Verdeeld in een aantal teams en geleid door een spelboek per deelnemer, brengen de deelnemers onderweg allerlei denk- en doe opdrachten, ludieke en creatieve taken tot een goed einde, zoals het kraken van codes, het brengen van een straatact, ter plaatse een onderzoek instellen, enz... In het kader van dit stadsspel met duidelijk cultuur-toeristische inslag, leren de deelnemers de stad Antwerpen op een originele, spannende en verrassende manier beter kennen. Geschikt voor het hele gezin!

PRAKTISCH: Het doe-het-zelf pakket bestaat uit een draaiboek-met-oplossingen (PDF) voor de organisatie/spelleiding en uit een spelboek per deelnemer.

KOSTPRIJS:

Indien besteld via dit emailadres:  

Tot 9 exemplaren = 10 euro + 6% BTW/ ex.
vanaf 10 exemplaren = 5 euro + 6% BTW per exemplaar.

Indien besteld en betaald via de Lulu Webshop:

  

Deze Content heeft een Adobe Flash Player versie 8.0.0 of hoger nodig. Verkrijg Flash

Geen opmerkingen: