Stadswandeling: Met de Paus van Satan door Bruges-la-Morte (01/02)

01. Start van de stadswandeling
met route-beschrijving door de gids
  

Dit zijn Deel 01 en 02 van een interactieve en multimediale stadswandeling, een "klankwandeling" ook die muziek en soundscapes combineert met video, woord en beeld met Google Streetview, audio en foto met een historische griezel-thriller naar een scenario en in een regie van Patrick Bernauw, gebaseerd op het boek dat hij schreef met Philip Coppens... Muziek en soundscapes zijn  van de hand van Fernand Bernauw (Nandos Music), de audio opnames werden gemaakt door Fernand en Patrick Bernauw, en kwamen tot stand met de medewerking van Anton Cogen en Conny Malfliet. Fotografie: Marc Borms.

De multimediale stadswandeling zal in de loop van 2012 voltooid zijn en zult u dan zowel geheel "virtueel" kunnen beleven, vanuit uw luie zetel, als zeer reëel... in de straten van Brugge, ook bekend als Bruges-la-Morte. Wenst u de stadswandeling nu meteen op eigen houtje te beleven of te organiseren, dan kunt u hier het volledige scenario alvast bestellen, in boekvorm of als ebook. Maar u kunt ook altijd een afspraak maken met Patrick Bernauw om de stadswandeling voor u te organiseren, onder zijn begeleiding, of in samenwerking met een "mystery guest".

02. Bruges-la-Morte:


 

 

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie