Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
9.9.10

Askalo België – Ontdek je stad!.

Ontdek je stad BelgiëBelgië

 


Wat weet jij over je stad?


"Askalo" (een acroniem van "Ask-a-local") is de nieuwe lokale vragen- en antwoorden website. Het is een leuke manier om tot nu toe onbekende plaatsen in je buurt te ontdekken. Je vindt er vragen, antwoorden, tips en advies voor en door lokale bewoners. Ideaal voor mensen die hun stad beter willen leren kennen of bijvoorbeeld een stedentrip maken en graag wat tips krijgen van mensen uit de buurt.

Vragen die je op Askalo zult terugvinden:

• Welk museum heeft de mooiste expositie?
• Welke winkelstraat heeft de leukste winkels?
• Wat is de gezelligste voetbalclub?

Degene die de vraag stelt krijgt antwoord van iemand uit de stad of iemand die de stad goed kent. Op deze manier komen zo de “stadsvreemden” en de “stadsexperts” met elkaar in contact.

Wat deze website uniek maakt, zijn de gedeelde ervaringen van de vele gebruikers. Het zijn niet de bedrijven die vertellen hoe goed ze zijn, maar de gebruikers die je een eerlijke en oprechte mening geven. Hierdoor kom je voor minder verrassingen te staan en vind jij altijd de beste, leukste en gezelligste plaatsen!

Neem nu zelf een kijkje op www.askalo.be en stel en beantwoord meteen je eerste vraag!

 askalo België – ontdek je stad.

Geen opmerkingen: