Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!
6.7.18

De Ufolische Mysterieus België QuizTot 18 augustus kun je een Ufolische Quiz spelen in Mysterieus België. Wat moet je daarvoor doen? Deze podcast aflevering downloaden en antwoorden op 4 vragen: 
1./ Welk satanisch muziekstuk zoeken we? 2./ Uit welk vervloekt werk komt dit? We zoeken de titel en de naam van de auteur. 3./ Waarover gaat dit raadsel? 4./ De naam van het spook is?
Op 18 augustus 2018 zullen we hier de antwoorden bekend maken... en tevens de winna(a)r(es) van het Mysterieus België Spelpakket, ter waarde van 200€.

Stuur nu je mailtje met de antwoorden naar ufolie@inter-actief.be en stort tegelijk 10€ op het rekeningnummer dat vervolgens zal verschijnen, met de vermelding UFOLIE QUIZ. Je ontvangt meteen 2 gratis toegangstickets "Expeditie in het Land van Reynaert: Vossen".  De eerste inzender met vier juiste antwoorden die tegelijk ook het inschrijvingsgeld heeft gestort, ontvangt op 18 augustus het Mysterieus België Spelpakket.
Door je deelname aan de UFOLIE QUIZ steun je bovendien het Goede Doel! Zie ook  www.facebook.com/ufoliebib
Het Mysterieus België Spelpakket, ter waarde van 200€ bestaat uit:

* 3 fotoboeken-stadsspelen per titel (1 per team): Waar zijn de Rechtvaardige Rechters gebleven? in Gent, De Spoken van Brugge, Met Quasiloco door Leuven en De Steen der Wijzen in Brussel  

* een boswandeling in het Land van Aalst met het boek De Geest van Pee Klak (Els Vermeir) 

* een exemplaar van de hervertelling van Reynaert de vos (Katharina Van Cauteren, Rik Van Daele & Patrick Bernauw) + 2 extra toegangstickets www.vossen.vlaanderen

Geen opmerkingen: