Het Mysterie van Sint-AmandsNovember 2016. In Sint-Amands bij de Schelde dwaalt een zonderlinge oude man rond. Een jonge vrouw stelt een onderzoek in, interviewt getuigen, gaat naar hem op zoek, in het museum en bij het graf van de beroemde dichter Emile Verhaeren. Is de grijsaard een grappenmaker, een artiest die aan straattheater doet... of is hij werkelijk de reïncarnatie van Verhaeren? En de jonge vrouw, wie is zij? Een journaliste, een psychologe op zoek naar haar weggelopen cliënt of...? 

Aan jou om ter plaatse een onderzoek in te stellen, en het mysterie op te helderen. Niets is onmogelijk, in deze magisch-realistische geschiedenis... waarin jij zelf de waarheid mag verzinnen. 

Scenario, realisatie, fotografie: Patrick Bernauw (www.bernauw.com) & An Staels
Muziek: www.naami.be 

Gratis downloads:Quiz Formule (OJOO):
Podcast: De wilde wind van november


Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie