Mysterieus België heeft nu ook zijn eigen citygame app!


Als je beschikt over een smartphone, tablet, iPhone, iPad kun je vanaf nu een Ojoo City Game App downloaden en waar dan ook spelen, individueel of met detective duo’s, trio’s of teams van maximum 4 personen. Speel je in teamverband, dan raden we aan te werken met een tablet of iPad per team (voor beste resultaten: met mobiel internet/GPS-functie).
Wat kost het
  • 9,99 euro per download (= per speler of team van spelers, minimum 3 spelers of teams)
Je kunt vooraf eens gratis uitproberen of het werkt, en hoe, op jouw toestel. Ga naar onze gratis Ojoo Games Mysterieus België of BoonApartival – de Groote BoonAparte Quiz ,  neem een Ojoo account, doe een download en zie... (Het is allemaal gratis!)
We plannen een hele serie citygame apps in Mysterieus België, van A tot Z - te beginnen met Aalst of Affligem, eindigend ter hoogte van Vielsalm. Wenst u door ons een Game App op Maat van uw bedrijf, organisatie, vereniging, vrienden- of familiegroep te laten maken, vraag dan een vrijblijvende offerte aan, waarin u ons vertelt waar u een spel wil organiseren, en voor hoeveel deelnemers.
De eerste citygame app die beschikbaar wordt, is:Van de Sint-Baafskathedraal waar zich het Vlaamse Monster van Loch Ness bevindt (de spoorloze Rechtvaardige Rechters) over het Duivelsteen (dat zijn naam niet gestolen heeft, maar eerlijk verdiend) naar de Onthoofdingsbrug bij het Gravensteen en het ooit zo gevaarlijke Patershol… Gent is vol van geheimen en raadsels, aan jou om ze op te lossen: alleen, in een klein gezelschap, met paranormale detective teams die het tegen elkaar opnemen, of met Patrick Bernauw als live gids. De Gentse X-files, van ’t Lam Gods gesleegen… Do you believe?
Scenario: Patrick Bernauw (www.bernauw.com) Fotografie: Marc Borms (www.embee.be) Muziek: Fernand Bernauw (www.naami.be)
City Game App op maat?
Stuur een mailtje naar info@stadsspel.be  als je dit stadsspel wil organiseren met verschillende spelers of detective teams. Wij bezorgen je dan een draaiboek met meer info voor de praktische organisatie van het spel voor het aantal spelers of teams van jouw keuze.

Wens je door ons een Game App op Maat voor je bedrijf, organisatie, vereniging, vrienden- of familiegroep te laten maken, vraag dan een vrijblijvende offerte aan, waarin je ons vertelt waar, wanneer en voor hoeveel deelnemers je een moordspel, moorddiner of moordweekend wil organiseren.

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie