De Openbaring van Arsène Goedertier: Chris Noppe ontsluiert geheimen Lam Gods en moord op Albert IBestaat er een verband tussen de dood van koning Albert in februari, en de diefstal van de Rechters, gevolgd door bovenstaande feiten, in april 1934? Na 15 jaar doorgedreven onderzoek heeft Chris Noppe ontdekt hoe Arsène Goedertier tot de heilige overtuiging is gekomen dat koning Albert de weergekeerde Jezus Christus was. Maar hoe kon de fantasierijke ex-koster dit 'bewijzen'?

U komt er alles over te weten in zijn nieuwste boek De Openbaring van Arsène Goedertier, een klepper van 400 bladzijden groot formaat non-fictie (€ 29,75). Het boek wordt officieel voorgesteld aan pers en publiek op zaterdag 18 oktober 2014 om 20 uur in de Stijn Brouns Theater- en Filmschool, Sleepstraat 210D te Gent. Bij die gelegenheid zal Chris Noppe een Eerste Lezing geven, met een reeks opzienbarende verklaringen, ondersteund door de resultaten van zijn onderzoek en een PowerPoint presentatie. Hebt u vooringetekend op het boek, dan kunt u het hier komen ophalen, gesigneerd en wel door de auteur (zoniet, wordt het u later thuis bezorgd).


Tot woensdag 15 oktober kunt u de paperback nog steeds bestellen aan de voorintekenprijs (€25), als u het boek ook op 18 oktober komt ophalen in Gent. Alle info: info@inter-actief.be Op dit emailadres kunt u ook terecht als u Chris Noppe wenst te boeken voor een lezing.  

PDF De Openbaring van Arsène Goedertier (14,99 €) hier verkrijgbaar:

Ik publiceer op XinXii.com

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie