Boek nu een lezing over de geheimen van de Rechtvaardige Rechters en de dood van Albert I


Op 28 september 2000 verklaart de Antwerpse politie-inspecteur Chris Noppe in Het Laatste Nieuws dat hij een code van Arsène Goedertier heeft gekraakt, de vermoedelijke dader van de diefstal van De Rechtvaardige Rechters. De code duidt de koninklijke crypte te Laken aan als bergplaats van het onschatbare schilderij. 

Ver gezocht, vindt u? Wat dan te denken van het volgende verhaal:

Op 23 april 1934 schreef diezelfde krant dat Laken in rep en roer stond. De reden? Spelende kinderen beweerden langs de Sint-Annadreef - de laan die uitgeeft op de koninklijke crypte - stukken van een lijk gevonden te hebben. Elk stuk was apart in een laken gewikkeld. De opgetrommelde politie trof er enkel nog een bebloed laken aan en de zaak werd geklasseerd als de hallucinatie van ‘een zenuwzieken knaap’.

Op 24 april 1934 neemt Arsène Goedertier 1.600 frank op van zijn kredietopening waarmee hij 4 dagen later een schrijfmachine Royal huurt. Twee dagen later verstuurt hij zijn eerste afpersingsbrief naar de bisschop  waarin hij verklaart dat De Rechtvaardige Rechters en de grisaille van Sint-Jan de Doper hun respectievelijke bergplaats gevonden hebben.


Bestaat er een verband tussen de dood van koning Albert in februari, en de diefstal van de Rechters, gevolgd door bovenstaande feiten, in april 1934? 

Na 15 jaar doorgedreven onderzoek heeft Chris Noppe ontdekt hoe Arsène Goedertier tot de heilige overtuiging is gekomen dat koning Albert de weergekeerde Jezus Christus was. Maar hoe kon hij dit 'bewijzen'?De lezing van Chris Noppe is gebaseerd op zijn nieuwste boek De Openbaring van Arsène Goedertier, een klepper van 400 bladzijden groot formaat non-fictie. Het boek verschijnt in oktober 2014 als paperback en als ebook (in PDF en epub-formaat), op een vooralsnog geheime plaats en datum in Gent. Bij de gelegenheid van de boekvoorstelling zal Chris Noppe een Eerste Lezing geven, met een reeks opzienbarende verklaringen, ondersteund door de resultaten van zijn onderzoek en een PowerPoint presentatie.

U kunt nu al een lezing van Chris Noppe boeken via info@inter-actief.be. Er snel bij zijn is de boodschap, want het aantal vrije data is beperkt!
Waarom moest Albert I "geofferd" worden?
Waarom is zijn graf al 80 jaar lang leeg?

Is de koninklijke familie "de vooraanstaande familie"
die meer kan vertellen over de nieuwe bergplaats
van De Rechtvaardige Rechters?

Waarom wordt het Belgische volk
tot op de dag van vandaag voor de gek gehouden?

Waarom wil men van hogerhand al het mogelijke doen
om te verhinderen dat de enige echte waarheid  
rond De Rechtvaardige Rechters aan het licht zal komen?
Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie