Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
2.6.14

Stadsspel "De Geheimen van Brugge" nu ook verkrijgbaar via Scribd


"Vlaanderen heeft eindelijk zijn De Da Vinci Code,” zei de pers over de historische thriller van Patrick Bernauw, 'Het Bloed van het Lam'. In het kader van een onderzoek naar de diefstal van de Rechtvaardige Rechters stoot een researcher in dit boek op een occult geheim van de Tempeliers en de Heilige Graal, dat alles te maken heeft met Brugge. In het stadsspel "De Geheimen van Brugge" werkt Patrick Bernauw dit thema verder uit. 

Slaagt u erin de mysteries van het Heilig Bloed & de Heilige Graal te ontsluieren? Van het Minnewater tot de Jeruzalemkerk treedt u daarbij ook letterlijk in de voetsporen van ene... Dan Brown! Een esoterische stadswandeling, een fascinerend citygame voor liefhebbers van het mysterieuze!

Dit doe-het-zelf pakket bestaat uit:
* een PDF van het Fotoboek waarmee het spel gespeeld wordt.
* een PDF van het Draaiboek voor de organisator, met Oplossingen (elders te vinden bij Scribd).

Geen opmerkingen: