Nieuw stadsspel-fotozoektocht gaat in première tijdens Gentse Feesten: Flanders Fantastica


Slagen jij en je team van spokenjagers & geestenbezweerders erin de magische formule op te sporen en ineen te puzzelen, waarmee de verschrikkelijke Wezens der Duisternis opnieuw in een winterslaap zullen gaan? Een fotozoektocht door (On)Bekend Gent!

Enkele buitenaardse wezens werden door een Gentse magiër een paar eeuwen geleden ontvoerd en opgesloten, ergens in Gent. Ze staan nu op het punt te ontwaken uit hun winterslaap, met alle gevolgen vandien. Slagen jij en je team van spokenjagers & geestenbezweerders erin, met een fotoboek in de hand, de magische formule op te sporen en ineen te puzzelen, waarmee de verschrikkelijke Wezens der Duisternis opnieuw in een winterslaap zullen verzinken? 

Een stadsspel in de vorm van een fotozoektocht, ontworpen door Patrick Bernauw (scenario) en Marc Borms (fotografie), en geïnspireerd door de science-fiction en griezelverhalen van de Gentse schrijver John Flanders/Jean Ray. Iedere deelnemer ontvangt een fotoboek en ieder team een MP3-speler met fantastische luisterspelen en griezelige muziekjes. Geschikt voor het hele gezin - nu ja, laten we zeggen: van 8 tot 88.

Start in Station Dampoort, einde op het Veerleplein... en er valt ook een prijs te winnen! 

Prijs: 12 euro.
Start: zaterdag 20 en 27, zondag 21 en 28 juli, telkens om 14 uur, Gent Dampoort.

Het fotoboek neem je mee naar huis. De deelnemers zich wel akkoord tot het betalen van een schadevergoeding van 25 euro per laattijdig, onvolledig, beschadigde of niet ingeleverde MP3-speler.

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie