Mysteries van de Macralle... Ontsluier ze bij voorkeur in de streek van Vielsalm!


Ontsluier de Mysteries van de Macralle  met een aantal paranormaal onderzoekers (of teams van paranormaal onderzoekers) naar keuze. Geschikt voor spelers van 8 tot 88 jaar. Je kunt dit spel overal organiseren, maar als je het in Vielsalm doet, krijgt één en ander uiteraard een meerwaarde, omdat de verhalen in deze streek gesitueerd zijn (met dank aan Charles Legros en de Sprookjes & Legenden uit de Haute Ardenne).

Dit spel werd ontwikkeld door Mysterieus België in samenwerking met Avenature (www.avenature.be) en de gite La Tanière (www.gitelataniere.be). Tekst en scenario: Patrick Bernauw (www.bernauw.com), muziek Fernand Bernauw (www.relaxatiemuziek.be), fotografie Marc Borms (www.embee.be). Wenst u de GPS-versie van dit spel te spelen (De Driehoek van de Macralle), geheel voor u georganiseerd en met een professionele spelleiding, of met een doe-het-zelf pakket, vraag dan vrijblijvend meer informatie en/of een offerte via info@inter-actief.be.
Benodigdheden voor de organisatie/spelleiding (= minimaal 1 persoon):
Het script (ebook) van Mysteries van de Macralle:
De Oplossingen bevinden zich achteraan in het ebook.
Een download van het audio album De Driehoek van de Macralle: 
Je kunt als spelleiding zelf de verhalen brengen, of je kunt de spelers of teams om beurt een verhaal laten brengen, of je kunt dat in combinatie doen met de opnames van het album.


Ongetwijfeld heb je al gehoord van de Bermuda Driehoek, maar in de streek van Vielsalm bevindt zich een gelijkaardige Driehoek van de Macralle. Hier doen zich allerlei paranormale fenomenen voor, te wijten aan de activiteiten van de beruchte heks, of macralle, Gustine Maka. Als tovenares had zij de zwarte magie bestudeerd, en zo had ze ontdekt dat de wezens uit de sagen en de legenden méér waren dan alleen maar ‘schepsels van de geest’. Waarin miljoenen mensen eeuwenlang hadden geloofd, kon dankzij zekere toverdranken, geheime rituelen en formules een zeer zichtbare, zelfs tastbare vorm aannemen… Gustine Maka was erin geslaagd de feeën en kabouters uit vroeger tijden uit hun winterslaap te doen ontwaken, maar ze had ook kwelgeesten en spoken, weerwolven en demonen tot nieuw leven gewekt. Gelukkig wist de later heilig verklaarde Gengoux, lang geleden, de Wezens der Duisternis te bezweren. Maar nu er bijna 1313 jaren zijn verstreken, staan zij op het punt nogmaals te ontwaken…
Slaag jij erin contact te leggen met boven-, buiten- en onderaardse creaturen en de Mysteries van de Macralle te ontsluieren? Ben jij bereid daarvoor de taal van de zwarte magiërs te leren, die niet alleen  gebruik maakt van woorden, maar ook van geluidstrillingen –en golven, van klankpatronen en van muziek? Schrik jij er ten slotte niet voor terug de strijd aan te binden met  Gustine Maka & haar Wezens der Duisternis, en ze met de gepaste formule opnieuw te doen inslapen?


Available ebook reading formats

Single purchase gains access to all formats. How to download ebooks to e-reading devices and apps.
FormatFull BookSample First 40%
Online Reading (HTML, good for sampling in web browser)BuyView sample
Kindle (.mobi for Kindle devices and Kindle apps)BuyDownload sample
Epub (Apple iPad/iBooks, Nook, Sony Reader, Kobo, and most e-reading apps including Stanza, Aldiko, Adobe Digital Editions, others)BuyDownload sample
PDF (good for reading on PC, or for home printing)BuyNo sample available
RTF (readable on most word processors)BuyNo sample available
LRF (Use only for older model Sony Readers that don't support .epub)BuyDownload sample
Palm Doc (PDB) (for Palm reading devices)BuyDownload sample
Plain Text (download) (flexible, but lacks much formatting)BuyNo sample available
Plain Text (view) (viewable as web page)BuyNo sample available

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie