Ambient Horror Soundscapes & Luisterspelen "Van Galgenberg tot Duivelsput"
VAN GALGENBERG TOT DUIVELSPUT: 
www.smashwords.com/books/view/286349?ref=patrickbernauw 
Dit is een draaiboek en scenario in ebook-formaat, dat alle informatie en materiaal bevat waarmee u zelf het GPS-bosspel kunt organiseren en spelen, met een eigen spelleiding. Het GPS-spel is in hoge mate interactief en multimediaal (het maakt ook gebruik van MP3) en het is gesitueerd in de bossen van Affligem/Erembodegem. Bezweert u met uw paranormaal team de kwaadaardige alien die daar schuilt?
Een E.T. die miljoenen jaren geleden op deze aarde is gestrand, staat op het punt uit zijn “winterslaap” te ontwaken. Met de GPS in de hand nemen paranormaal onderzoeksteams de uitdaging aan. Slagen zij erin de magische formule op te sporen, waarmee ze de E.T. weer kunnen doen inslapen en een wereldwijde catastrofe verijdelen?
Het scenario is van de hand van Patrick Bernauw, die vlakbij Galgenberg en Duivelsput woont. Het maakt deel uit van het horror -en science-fiction genre, en werd geïnspireerd door Howard Phillips Lovecraft en zijn Cthulhu Mythologie. U vindt er onder meer sporen van terug op Facebook, in de gedaante van zijn reïncarnatie Filip Lovecraft.
Op een ludieke wijze krijgt u heel wat informatie mee over de geschiedenis, sagen en legenden van de streek, en uiteraard ook over de beroemde abdij van Affligem. Dit GPS-bosspel, dat gebruik maakt van "geocaching", is dan ook evenzeer geschikt voor teambuilding activiteiten, als voor uitstappen en evenementen met de familie, de vrienden, de vereniging, de jeugdbeweging. U leert de streek van Affligem kennen, terwijl u ook een beroep dient te doen op “team spirit”, en zeer diverse vaardigheden. Er komen naast weet- en denkvragen immers ook uiteenlopende creatieve opdrachten aan bod… En uiteraard kunnen kosmische bedreigingen ook al eens hun komische kanten hebben!
Duur: minimum drie uur. En geschikt voor alle leeftijden, van pak weg 9 tot 99!
Het grootste deel van het ebook kun je gratis lezen; de oplossingen zitten in het betalende gedeelte.

Scenario: Patrick Bernauw (behalve waar anders aangegeven).
Muziek & audioproductie: Fernand Bernauw
Fotografie: Marc Borms
Productie: www.scriptomanen.org
Concept en scenario in samenwerking met www.gpsrent.be


Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie