Nieuw stadsspel te Aalst: De Peer van De Saedeleer
VERHAAL: Artistiek collectief vzw de Scriptomanen beschikt over zeven ‘geheime’ werken van de beroemde kunstschilder Valerius de Saedeleer die het grote publiek nooit gezien heeft. Men wil de stukken nu tentoonstellen… Maar dan blijken ze gestolen te zijn door een wel zeer merkwaardige kandidaat Prins Carnaval. Hij wil de werken teruggeven aan het team dat ze verdient...

CONCEPT: Ludiek en absurd humoristisch stadsspel in Aalst, opgebouwd rond de troeven van de "ajoinen-stad": Louis Paul Boon, Daens, kunstschilder Valerius de Saedeleer, drukker Dirk Martens... maar uiteraard in "carnavaleske" sfeer.

KOSTPRIJS:

* Indien gebracht met 1 spelleider en voor groepen kleiner dan 30 personen: 500 euro.

* Voor groepen groter dan 30 personen en met 2 performers: 1000 euro.

CATERING: U geeft ons een budget op... en wij zorgen voor een catering die binnen uw budget past.

Dit stadsspel is gebaseerd op de interactieve theatrale happening DE PEER VAN DE SAEDELEER, klik op de titel voor meer info.
Alle info: www.stadsspel.be

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie