Ben jij ook een urban explorer?Kunstfotograaf Pieter De Graeve specialiseert zich in oude verlaten fabrieksterreinen en dergelijke. Daar maakt hij de prachtige kunstfoto's, die door Nandos in bovenstaande clip van passende muziek werden voorzien.
Onlangs bevond Pieter De Graeve zich in een vervallen fabriek in ??? en toen zag hij daar ineens... de beruchte gangster Angelo Eliano. Ongetwijfeld kwam die er de zogenaamde Buit van Borneo ophalen of opnieuw verstoppen... Eliano bleef ook een paar keer staan om zijn directe omgeving wat beter te bekijken, alsof hij op zoek was naar een bepaalde plek, een herkenningspunt... Maar toen ging het mis... Pieter maakte een foto waarop Angelo Eliano in eigen persoon te zien is... en de gangster kreeg hem in de gaten. Pieter moest de benen nemen, maar misschien heeft hij op deze of andere foto's wel ongewild de plek vastgelegd waar de Buit van Borneo werd verstopt... Best mogelijk dat Eliano slechts een deel heeft opgehaald en dat de rest nog ergens op het fabrieksterrein te vinden moet zijn!

Ga jij met kunstfotograaf Pieter De Graeve op zoek naar de Buit van Borneo? Start je speurtocht dan met een klik op de titel van dit artikel!

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie