Stadsspel: Magisch Brugge / De Spoken van BruggeOnder de titel   De Spoken van Brugge  organiseren wij een stadsspel met schatten- of spokenjacht in Brugge, rond het huis waarover u alles op deze site kunt lezen.

VERHAAL: In Brugge bevindt zich een écht spookhuis, waar indertijd ook een schat is verloren gegaan. Via een medium dat in contact staat met "gene zijde" ontvangt u een aantal boodschappen die u moet ontsluieren en opdrachten die u tot een goed einde moet brengen om nieuwe tips te ontvangen. Slaagt u erin uit te vissen waar dit spookhuis zich precies bevindt? Een spiritistische séance, boodschappen uit de geestenwereld via het ouija-bord, een crimi dinner... en dat allemaal gecombineerd met een stadsspel, een speurtocht, een spoken- en schattenjacht in het hart van Brugge...
CONCEPT: séance/crimi dinner/stadsspel in Brugge.
DOELGROEP: Bedrijven, organisaties, verenigingen, basis -en secundaire scholen (bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, teambuilding, educatieve uitstappen... - telkens aangepast aan de doelgroep)

Reacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

02. Leonie, een korte biografie