De 7 Werken van Schotte: De Code in de DummyEerste aflevering van de vierdelige podcast waarin Patrick Bernauw & Nina Schotte op zoek gaan naar het verloren paneel de Rechtvaardige Rechters in de buurt van wat vroeger de leerlooierij Schotte was, aan de Kapellekensbaan in Aalst. Beluister eerst de podcast:

 Voer vervolgens deze 2 van 7 Werken van Schotte uit! Hebt u alle Werken tot een goed einde gebracht, stuur het resultaat van uw arbeid dan naar het gedecodeerde emailadres! 

Hier vindt u de centrale webpagina met alle info gecentraliseerd: De 7 Werken van Schotte  De bewaarbibliotheek met het Verzameld Werk van Patrick Bernauw is toegankelijk elke zaterdag en zondag van 8u tot 17u aan De Tafel van Elise, Erembodegem-Dorp 39.  


Concept, scenario, opname & montage podcast: Patrick Bernauw
Urbex Fotoshoot: Marc Borms / embeeReacties

Mysterieus België

Van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, GPS-spel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels! Vraag via info@inter-actief.be vrijblijvend een offerte aan!
Mysterieus België - Bol.com Top 10:

Populaire posts van deze blog

07. De Franse Kroonprins

Nieuw "blackout poetry" project rond Kasteel van Verdoemenis in Aalst

02. Leonie, een korte biografie