Podcast Mysterieus België

Zomerkortingen 50% op Smashwords ebooks van een stadsspel of stadswandeling in Mysterieus België

Om middernacht 1 juli startte de "Speciale Smashwords Summer/Winter Verkoops Promotie Actie". Dat was immers het moment waarop de SSW Cataloog live ging op de thuispagina van het onafhankelijke en zeer succesvolle "indie" Smashwords ebook-platform. Lezers kunnen nu door de cataloog bladeren en zoeken op  "coupon code" niveau. 

Op slag van middernacht 31 juli zal de Cataloog spoorloos verdwijnen, dus als jij ook gebruik wil maken van de uitzonderlijke kortingen van de site-wide promotion, ga dan nu een kijkje nemen! De coupon codes zullen overigens ook alleen werken op het Smashwords-platform, en niet in de webwinkels die bevoorraad worden door Smashwords.

De stadsspelen en stadswandelingen in "Mysterieus België" zijn al een tijdje ook in ebook-formaat verkrijgbaar via het Smashwords-platform. Wij doen dan ook volop mee aan de actie, en wel met onderstaande titels!

Gebruik de code SSW50 bij checkout en 
koop bij Smashwords met 50% korting:



Cover for 'Het Fortuin van de Bourbons'
Published by De Scriptomanen
Words: 2,524 (approximate)
Language: Dutch
ISBN: 9781301232369
Dit is een draaiboek met alle informatie voor de spelleiding in verband met de organisatie van een stadsspel/moordspel, dat zich afspeelt in Florenville en Orval (België) en in Avioth en Montmédy (Frankrijk). Uiteraard bevat dit draaiboek ook de oplossingen. Wie vermoordde Paul Schoeman? Hoe gebeurde dat? En waar kun je zijn moordenaar(s) en/of de Schat van Orval vinden?
Price: $18.50 USD min 50%



Cover for 'De Moord op Albert I'
By MoordSpel Collectief
Published by De Scriptomanen
Words: 8,585 (approximate)
Language: Dutch
ISBN: 9781301779970
De feiten rond het dodelijke ongeval van koning Albert I, in Marche-les-Dames, worden al sinds 1934 betwist. Heeft de koning zelfmoord gepleegd? Werd hij het slachtoffer van een passioneel drama? Van een politiek complot? Van een onevenwichtige? En werd er een ongeval geënsceneerd om de ware feiten te verhullen? Een moordspel op de "crime scene" zelf of in een locatie naar keuze, als moorddiner. 
Price: $18.50 USD min 50%

Het iPad van Lange Wapper


Cover for 'Het iPad van Lange Wapper'
By Mysterieus België
Published by De Scriptomanen
Words: 6,672 (approximate)
Language: Dutch
ISBN: 9781301358236

Dit is het scenario voor een stadswandeling of een stadsspel in Antwerpen, dat zich op diverse manieren laat gebruiken. Zo kunt u deze stadswandeling in uw eentje of met een beperkt gezelschap doen, en daarbij de aanwijzingen in dit ebook volgen. Idem dito voor het stadsspel, waarbij u binnen uw beperkte groepje de vragen probeert te beantwoorden en de opdrachten tot een goed einde brengt. 
Price: $8.99 USD min 50%

De Eenhoorn van Herkenrode


Cover for 'De Eenhoorn van Herkenrode'
By Mysterieus België
Published by De Scriptomanen
Words: 3,954 (approximate)
Language: Dutch
ISBN: 9781301438440

Draaiboek en scenario bij een doe-het-zelf pakket voor een interactief toneelspel, een geanimeerde stadswandeling, een stadsspel of een GPS-spel (type schattenjacht) op de abdijsite van Herkenrode bij Hasselt. Onderzoekers zijn het erover eens dat de mythische eenhoorn ooit echt heeft bestaan, en dat het laatste exemplaar hier werd gesignaleerd... Maar waar is de eenhoorn gebleven? En bij wie? 
Price: $25.95 USD min 50%

Met Maeterlinck door Gent


Cover for 'Met Maeterlinck door Gent'
By Stadswandelingen Org
Published by De Scriptomanen
Words: 7,334 (approximate)
Language: Dutch
ISBN: 9781301496174

Beste lezer-wandelaar, wees welkom in de wereld van Maurice Maeterlinck, en in de stad Gent zoals die er in uw en mijn verbeelding bij lag in het eerste deel van de 20ste eeuw. Bij het Zuidstation wachtte hij in 1895 zijn grote liefde op, de Franse actrice Georgette Leblanc, om haar mee te nemen voor een wandeling door "zijn" stad, zoals ze ook in zijn verbeelding bestond. Volgt u me?
Price: $8.99 USD min 50%

Mysteries van de Macralle


Cover for 'Mysteries van de Macralle'
By Mysterieus België
Published by De Scriptomanen
Words: 3,696 (approximate)
Language: Dutch
ISBN: 9781301242191

Ontsluier de mysteries van de spoken, heksen, weerwolven,feeën en verzonken schatten uit de streek van Vielsalm. En doe dat met een aantal (teams van) paranormaal onderzoekers naar keuze. Dit gezelschapsspel is geschikt voor spelers van 8 tot 88 jaar. Je kunt het overal organiseren, maar in Vielsalm zelf krijgt één en ander een meerwaarde, omdat de verhalen in deze streek gesitueerd zijn. 
Price: $9.99 USD min 50%

Reacties

Muzikaal Moordspel Podcast in Mysterieus België

Luisterboeken Podcast

Populaire posts van deze blog

Over een DNA onderzoek op het bloed van koning Albert I in Marche-les-Dames... en wat het (niet) verklaart

Ligneuville: Monsieur et Madame Hawarden

Antwerpen: Brabo en Antigoon

Sint-Pieters Rode: Het Spookkasteel van Horst

De mysterieuze dood van Prins Boudewijn van België in 1891

Stad X - Stadsspel, Fotozoektocht, Quiz

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

Mechelen: De Geschiedenis van Opsinjoorke

Urban Legends in Mysterieus België

05. De moord op koning Albert