Podcast Mysterieus België

De Rechtvaardige Rechters gezocht... in een stadsspel tijdens de Gentse Feesten, voor individuele deelnemers!



Een stadsspel waarin jij met een fotoboek als gids door het centrum van Gent trekt, op zoek naar de nog steeds spoorloze Rechtvaardige Rechters. Los je alle opdrachten op en vind je de Rechters ook terug?

Het spel wordt gespeeld met een fotoboek dat route en opdrachten bevat... en uiteraard ook het hele verhaal van het paneel dat in 1934 uit het Lam Gods werd gestolen, maar nog steeds niet werd teruggevonden. Dit fotoboek kun je samen met een invulformulier afhalen in de Parnassus (Oude Houtlei 122), op zaterdag 14, zondag 15 of dinsdag 17 juli om 16 uur.

Vervolgens kun je het stadsspel spelen op het moment dat jij verkiest. Het duurt zo'n drie uur. Je zult allerlei denk- en doe opdrachten, ludieke en creatieve taken tot een goed einde moeten brengen, zoals het kraken van een code, het brengen van een straatact (en die ook fotograferen), ter plaatse een onderzoek instellen, enz… Belangrijkste opdracht die als een rode lijn door het geheel loopt, is natuurlijk het terugvinden van het spoorloze paneel uit het Lam Gods.

Je stuurt jouw oplossingen + eventueel een fotoreportage van een straatact (in jpg) voor zaterdag 21 juli 24 uur op naar gentsefeesten@stadsspel.be. Je krijgt de juiste oplossingen dan na de Gentse Feesten toegestuurd, eveneens via de mail, zodat je het individueel of met jouw groep of team tegen elkaar kunt opnemen en zelf een winnaar aanduiden of een prijs voorzien.

De beste fotoreportages van de leukste straatacts worden genomineerd voor de Grote Rechtvaardige Rechters Prijs, bestaande uit een kunstwerk en een stadsspelpakket "Mysterieus België". Zij ontvangen ook een vrijkaart voor de slotmanifestatie van het BoonApartival, op 22 juli: een voorstelling van De Bende van de Boonaparten, ter waarde van 12 euro. Op deze slotmanifestatie zal uit de genomineerden dan een winna(a)r(es) worden gekozen.

Kostprijs fotoboek + invulformulier: 6 euro.
Reserveren (aanbevolen) + meer info: hier!

Reacties

Muzikaal Moordspel Podcast in Mysterieus België

Luisterboeken Podcast

Populaire posts van deze blog

Over een DNA onderzoek op het bloed van koning Albert I in Marche-les-Dames... en wat het (niet) verklaart

Ligneuville: Monsieur et Madame Hawarden

Antwerpen: Brabo en Antigoon

Sint-Pieters Rode: Het Spookkasteel van Horst

De mysterieuze dood van Prins Boudewijn van België in 1891

Stad X - Stadsspel, Fotozoektocht, Quiz

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

Mechelen: De Geschiedenis van Opsinjoorke

Urban Legends in Mysterieus België

05. De moord op koning Albert