Podcast Mysterieus België

Waar zijn de Rechtvaardige Rechters gebleven? Stadsspel dat u zelf kunt spelen en organiseren tijdens de Gentse Feesten, met een handig draaiboek!


In 1934 werd uit de Sint Baafskathedraal van Gent het onschatbare paneel de Rechtvaardige Rechters gestolen uit het wereldberoemde Lam Gods van de Gebroeders van Eyck. Het paneel is nog steeds niet terecht…

Spoor nu tijdens de Gentse Feesten 2007 zelf de Rechtvaardige Rechters op en breek een da Vinci Code (én uw hoofd) over de geheimzinnige puzzels die u worden aangereikt in een prettig gestoord crimi stadsspel voor het hele gezin, dat gespeeld wordt in het historische hart van Gent.

Speciaal ter gelegenheid van de Gentse Feesten hebben wij een compleet draaiboek voor u gemaakt met foto's, stadsplan, route, da Vinci Codes, ludieke opdrachten, dossier van de roof enz... Vind jij/vind jouw team het gestolen paneel terug en win je ook nog een boekenpakket?

Je kunt het crimi stadsspel individueel spelen, met z'n tweetjes, in een kleine groep of met een spelleider en in 3 teams van x aantal personen die het tegen elkaar opnemen.

Indien betaald voor 2 juli 2007, sturen wij u het draaiboek op via de post en kunt u een boekenpakket winnen ter waarde van meer dan 50 euro! Wij schenken 5 pakketten weg! Indien later betaald, valt er geen pakket meer te winnen en wordt het draaiboek uitsluitend bezorgd via de mail (pdf formaat).




MYSTERIES VAN HET DUIVELSTEEN
moordspel/stadsspel Gentse Feesten 2007





Anton Cogen tijdens het herdenkingsfestival "Gerard de Duivel" op de Gentse Feesten van 2005:



Anton Cogen in het Patershol (Gentse Feesten 2005):



Anton Cogen geeft het op:



Stripclip De Onthoofdingsbrug (tekst en muziek: Gerard de Duivel - uitvoering: de Bende van de Duivel - vormgeving strip: Mario Boon)

Reacties

Muzikaal Moordspel Podcast in Mysterieus België

Luisterboeken Podcast

Populaire posts van deze blog

Over een DNA onderzoek op het bloed van koning Albert I in Marche-les-Dames... en wat het (niet) verklaart

Ligneuville: Monsieur et Madame Hawarden

Antwerpen: Brabo en Antigoon

Sint-Pieters Rode: Het Spookkasteel van Horst

De mysterieuze dood van Prins Boudewijn van België in 1891

Stad X - Stadsspel, Fotozoektocht, Quiz

Figy.be - Belgische Sagen, Mythen & Legenden

Mechelen: De Geschiedenis van Opsinjoorke

Urban Legends in Mysterieus België

05. De moord op koning Albert